Андрей Любенов

Андрей Любенов

Андрей е сертифициран кросфит треньор Level 1 и сертифициран съдия по системата на Кросфит. Води тренировките от програмата CrossFit Kids.

В залата той ще ви помогне да намерите правилната техника на основните движения, ще ви покаже прогресиите по овладяването на по-сложните и ще ви мотивира да постигате по-добри резултати.

С Андрей ще наблегнете на техниката и правилното изпълнение на упражненията. От него често ще чувате, че добрите резултати не идват за ден или два. Те идват постепенно и за тях са нужни много постоянство и воля.

От него можете да получите огромна доза мотивация, както и подкрепа при преследването на личните ви цели. Независимо дали сте състезател, или работещ „стандартна офисна работа“, той ще ви помогне да откриете нови граници на собствените си възможности.

„Човек трябва да е отдаден във всичко, което прави. Простото отбиване на номер не върши работа в нито една сфера, защо трябва да очакваме, че ще свърши работа в залата? Тренировките трябва да водят до натоварване и удовлетворение. Когато си тръгваш от залата, у теб за надмощие трябва да се борят умората и амбицията за по-добър резултат следващия път“.

Квалификация и сертификати:

  • CrossFit Level 1
  • CrossFit Kids
  • CrossFit Rowing
  • CrossFit Gymnastics